16 жовтня у Ходорівському відділенні Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», за участі циклової комісії інженерно-харчових технологій, відбулися урочистості, присвячені Дню працівника харчової промисловості.
Захід був багатолюдним і цікавим. Студенти підготували доповіді та презентації про різноманітні технології виготовлення харчових продуктів. Студентська рада організувала конкурс «Міс осінь-2019», на якому дівчата вправлялися в техніці нанесення макіяжу, ерудиції, створенні рекламних слоганів, приготуванні швидких страв.
Студенти спеціальності «Харчові технології» під керівництвом майстра виробничого навчання Москаленко Ірини Олександрівни виготовили різноманітні смаколики, які були представлені на виставці-ярмарці.
Усі присутні мали змогу продегустувати дані вироби.